Events och nyheter

Under rådande omständigheter är dessa event just nu inte möjliga.

Events

Jag hjälper er gärna med event såsom möhippa eller modevisningar. Företagsevent såsom stylingfrukost eller en volymlunch går givetvis att ordna. Givetvis utformar vi tillsammans ert event utifrån era önskemål. Möjlighet till att ordna lättare förtäring eller fika finns. Ring för mer info eller bokning.

Kundkvällar

Jag får ofta höra av er kunder att ni önskar tjejkvällar eller bara en stund själva att lära er alltifrån plattångslockar till att få en ordentlig volym som håller. Jag älskar mitt yrke och lär er gärna så mycket jag kan. Lättare mat eller fika kan givetvis ordnas. Dessa tillfällen med er är otroligt trevliga! Hör av er så lägger vi ihop en frukost styling, en volym lunch eller varför inte en lättare uppsättningskurs.

Happenings

Min förhoppning är att vi ska kunna ses mycket här på Västergården 5 i Gillstad. Jag har stora drömmar och planer om hur vi tillsammans ska kunna hitta på roliga saker med våra familjer och vänner. Jag är alltid i full planering! Håll ögonen öppna för info både här och på min Facebook sida.