Om Salong Västergården

Varmt välkomna till Salong Västergården och mig frisörmästare Michaela Löfkvist.

Jag finns på Gillstad Västergården5 , 531 97 Lidköping.

Jag nås på 0733- 77 77 49

Salong Västergården

Att få möjlighet att driva min egen salong har alltid varit en dröm. När vi vintern 2018/2019 hittade vår dröm gård här utanför Lidköping i det lilla samhället Gillstad blev min dröm en verklighet.

Den 2 Mars 2019 slog jag upp dörrarna till min egna salong. Salong Västergården!

Jag är en liten salong men vill vara den lilla lyxiga salongen som alltid ger er den bästa servicen som sprudlar av glädje och kreativitet. Salongen liggersommartid inbäddad i grönska på vår hästgård. Salongen ligger lämpligt nog nära väg 44 så det är enkelt även i ett vinterväglag att ta sig fram genom de vita vidderna, sväng av på vår framfartsväg och kom in i den varma salongen och njut av service i högklass med en lyxig kopp kaffe.

Jag erbjuder alla typer av frisörbehandlingar såsom klippningar av alla åldrar samt alla typer av färgbehandlingar ex gråhårsfärgningar, slingor, folieslingor, balayage, ombre mm.

Jag erbjuder hårförlängningar, håruppsättningar, styling, make-up, plockar och färgar bryn samt färgar fransar. Välkommen med din förfrågan.

Om mig

Jag som driver salongen heter Michaela Löfkvist och utbildade mig till frisör i Skövde med examen 2002. Jag tog mitt gesällbrev 2003 samt mitt mästarbrev 2016. Nu är jag Frisör i Lidköping.

Jag har arbetat som frisör på både små och stora salonger. Alltifrån den lilla personliga salongen i en källare till den trendiga salongen med storstadspuls. Jag har utbildat många frisörer samt hållit visningar och shower för frisörer i flera år samt jobbat som frilansande färgtekniker. Jag brinner för mitt yrke och trivs otroligt bra med att få driva min egna salong. Välja mina utbildningar för att komma så långt fram i mina kunskaper som möjligt.

Jag tror på en långsiktig relation med mina kunder och är otroligt noga med vårt arbete tillsammans. Jag vill ge er den bästa servicen i den mysigaste och lyxigaste miljön. Jag vill dela med mig av min skaparglädje, kreativitet och passion för mitt jobb.

Jag bor på gården ihop med min man och våra två fantastiska barn. På gården bor även en häst, en ponny, två innekatter av rasen Helig Birma samt två busiga stallkatter.

Varmt välkomna!